Ilmoittautumislomakkeen täyttö

Leiri-ilmoittautumisen ongelmissa kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä oman lippukunnan Huhu-yhteyshenkilöön tai jäsenrekisterin hoitajaan. Jos pulma ei ratkea, olkaa yhteydessä HuHun toimistoon toimisto@huhuleiri.fi.

Ilmoittautumislomakkeen kysymykset

Tapahtuman ilmoittautujan tiedot

Partiolaisille perustiedot tulevat lomakkeelle automaattisesti. Tarkasta, että tiedot ovat oikein ja ilmoitettava henkilö on valittu yläpuolella olevasta vetovalikosta. Mikäli tiedoissa on puutteita tai ne ovat muuttuneet, voit tehdä muutoksia tietoihin Muokkaa-napin kautta. Muista tallettaa muutokset Tallenna henkilö-napista!


Tapahtumailmoittautumisen tiedot

Valitse tässä kohtaa leirille osallistumisesi. Kaikki Huhulle osallistujat ilmoittautuvat joko koko leirin ajaksi 4.-8.8.2021 tai valitsemilleen päiville. Koko leirin hinta on 100 € ja yhden päivän hinta 28 €. Mikäli et osallistu leirille koko ajaksi, hinta määräytyy valittujen päivien mukaan.


Yleiset kysymykset

Tähän kohtaan tulee ilmoittaa asioimiskieli sekä uimataito.


Kuljetus

Leirin hinta sisältää yhteiskuljetuksen kootusti valituilta paikkakunnilta eri puolelta partiopiiriä (ei koske yksittäisiä päiviä). Ilmoita tähän kohtaan paikkakunta, josta haluaisit tulla kyytiin. Lisätietoa yhteiskuljetuksesta tulee lähempänä leiriä. Leirille ilmoittautuessaan osallistuja tiedostaa, että tarvittaessa matkustajista voidaan kerätä matkustajaluettelo, joka hävitetään leirin jälkeen.


Pestiin liittyvät kysymykset

Kaikki vaeltajaikäiset ja vanhemmat vastaavat tässä kohdassa esitettyihin pestikysymyksiin. Mikäli olet tulossa henkilökohtaiseksi avustajaksi Huhulle, ilmoita se tässä.


Erityisruokavaliot ja allergiatiedot

Leirillä tarjotaan laadukasta ja maukasta perusruokaa, joka on aina laktoositonta sekä kalatonta. Ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti.


Terveyteen liittyvät asiat

Tähän kohtaan tulee kirjata asiat, jotka vaikuttavat terveyden puolesta leiriläisen arkeen ja jotka leirin lääkinnän on tärkeää tietää. Tieto menee leirin viralliselle lääkinnälle sekä leiritoimistolle ja niitä käytetään vain tarvittaessa. Tiedot luovutetaan myös alaleirinjohtajille, joiden on hyvä olla tietoisia osallistujien terveydentilasta, jotta leirillä sattuviin tilanteisiin voidaan reagoida tarpeeksi nopeasti. Terveydentilakohdassa kysytään myös erityistarpeisiin liittyviä asioita.


Majoitustiedot

Osallistujat majoittuvat pääasiassa oman lippukunnan kanssa. Ei-partiolaiset voivat kirjoittaa lisätietoa- kohtaan lippukunnan, jonka kanssa majoittuvat. Tekijät majoittuvat pääsääntöisesti tekijäleirissä, eli pestin osoittamassa paikassa. Mikäli pesti vaatii majoitusta muualla, varmista asia henkilöltä joka on pestannut sinut. Mikäli et majoitu tekijäleirissä voit vastata lisätietoa kohtaan esimerkiksi tiimisi nimen tai alueen, jolla tiedät majoittuvasi.


Vahvistus ilmoittautumisesta

Ilmoittautumisesta tulee vahvistus ilmoittajan sähköpostiin sekä huoltajan ilmoittaman alaikäisen sähköpostiin, jos sähköpostiosoite on lisätty Kuksaan.