Ilmoittautumisohje

HuHun ilmoittautuminen on päättynyt, mutta tekijöiksi tulevat partiolaiset voivat ilmoittautua leirille tästä linkistä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu_tekijana.aspx?Id=31609

Ei-vielä-partiolaisten tulee olla yhteydessä Charlottaan: charlotta.nurmi@partio.fi.

 

Leiri-ilmoittautumiseen tarvitaan PartioID-tunnus. PartioID:n lisätietoja löydät Partion nettisivuilta. Tietoa Kuksasta löytyy huoltajan Kuksa-ohjeesta. Mikäli sinulla on ongelmia PartioID:si kanssa, olethan ensisijaisesti yhteydessä oman lippukuntasi jäsenrekisterihoitajaan.

 

Huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan partiolaisen huoltajan omalla PartioID-tunnuksella. Ei-partiolaiset ovat myös tervetulleita leirille. Hekin ilmoittautuvat Kuksa-jäsenrekisterin kautta, mutta ilman PartioID:tä.

 

Ilmoittautumisessa tulee vastata jokaiseen kohtaan totuudenmukaisesti ja harkiten. Omia tietoja voi käydä muokkaamassa ilmoittautumisajan loppuun (15.4.) saakka. Ilmoittautumistietoihin pääsee uudestaan Kuksassa henkilön omista tiedoista Tapahtumat-välilehdeltä HuHu-tapahtuman kohdalta.

 

Pienellä punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Mikäli ne eivät ole täytettyjä, ei ilmoittautumista voi lähettää. Lomake ilmoittaa lähettäessäsi sitä, jos joku pakollinen kohta on vielä täyttämättä. Huomioi, että valikot saa näkyviin klikkaamalla otsikkokohtaa.

 

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumislomakkeen täyttöön.

Lataa tulostettava ilmoittautumisohje.

Leiriosallistuminen on mahdollista perua maksutta ilmoittautumisen loppuun asti, eli 15.4.2021 asti itse kuksassa. 

 

Jos osallistuja sairastuu tai loukkaantuu, laskutetaan osallistumismaksu osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan omaan vakuutusyhtiöösi. Partiovakuutuksesta löydät lisätietoa Partion nettisivuilta.

 

HuHulla on kesätyö- ja kesälomatakuu, eli jos ilmoittautumisen jälkeen saat kesätöitä, voit perua osallistumisen maksutta 10.6. asti. Tätä varten tarvitset työnantajasi kirjoittaman todistuksen asiasta. Ota kesätyötakuuasioissa yhteyttä HuHun toimistoon toimisto@huhuleiri.fi. Ole yhteydessä toimistoon myös, jos tarvitset intti- tai kesälomatakuuta.

 

Jos et jostain muusta syystä pystykään osallistumaan leirille, voit etsiä itsellesi korvaavan leiriläisen ja siirtää leiriosallistumisen toiselle osallistujalle 10.6. asti. Estynyt etsii itse korvaavan leiriläisen ja ilmoittaa asiasta omaan lippukuntaan sekä HuHun toimistoon toimisto@huhuleiri.fi. Jos et löydä korvaavaa osallistujaa, on poisjäännistä jokatapauksessa ilmoitettava. Osallistumismaksua ei palauteta.

 

Lounais-Suomen Partiopiiri ry (myöhemmin tässä asiakirjassa L-SP) ei vastaa muutoksesta tai vahingosta, joka johtuu L-SP:n kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota L-SP:n ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ilmoittautumishetkellä ja jonka seurauksia L-SP ei myöskään kohtuudella olisi voinut estää (kuten esim. sota, kapina, suorituksen estävä viranomaisen toimenpide tai suositus, lakko tai vastaava poikkeustilanne Suomessa tai tapahtuman kohdealueella). Tällaisessa tilanteessa L-SP:llä on harkintansa mukaan oikeus peruuttaa tai keskeyttää tapahtuma, tai muuttaa tapahtumaa (mukaan lukien sen sisältöä, järjestämistapaa, ajankohtaa, kestoa ja paikkaa). Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai keskeyttämään, tai tapahtuma siirretään osallistujalle sopimattomaan ajankohtaan, osallistujalle palautetaan osallistumismaksu vähennettynä palvelumaksulla sekä sillä osuudella, joka on jo tilitetty eteenpäin tapahtuman järjestämiseksi, ja jota ei ole mahdollista saada takaisin maksun saajalta tai viime kädessä vakuutusyhtiöltä. Osallistujalla on aina mahdollisuus vaatia maksuja edelleen taholta, jolle maksut on tilitetty.

Saavutettavuus ja esteettömyys huomioidaan sekä HuHun suunnittelussa että toteutuksessa mahdollisimman hyvin. Leirin järjestämisessä hyödynnetään Suomen Partiolaisten saavutettavuusohjetta ja osallistujia kannustetaan luomaan yhdessä turvallinen tila, jotta kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet kokea elämyksellinen piirileiri.

 

Mikäli mieleen tulee kysymyksiä liittyen saavutettavuuteen ja esteettömyyteen, voit olla yhteydessä HuHun moninaisuusmestari Aletta Kemppaiseen, aletta.kemppainen@partio.fi.

Leiri laskutetaan yhdessä erässä kesäkuussa 2021. Lasku lähetetään suoraan jokaiselle osallistujalle tämän Kuksassa määrittelemällään tavalla. Vaihtoehtoina on paperilasku tai sähköpostilasku. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskulla on huomioitu automaattisesti mahdollinen lippukunnan myöntämä tuki.

 

Maksettu osallistumismaksu on edellytys leirialueelle pääsyyn. Leirille lähtevällä partiolaisella on oltava maksettuna myös Suomen Partiolaisten jäsenmaksu. Poisjäänti leiriltä ilman syytä ei oikeuta maksun palautukseen, lukuun ottamatta kesätyö- ja kesälomatakuuta

Leiri-ilmoittautumisen ongelmissa kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä oman lippukunnan HuHu-yhteyshenkilöön tai jäsenrekisterin hoitajaan. Jos pulma ei ratkea, olkaa yhteydessä HuHun toimistoon toimisto@huhuleiri.fi.