Rantavahti

Osa-alue: Turva
Pestin taso: Kymppi

Kiinnostaako tulla tekemään vuoden 2021 kiinnostavinta samoajaleiriä? Onko sinulla kokemusta leiriturvasta tai haluaisitko kartuttaa kokemusta partiopesteistä? Oletko vaeltaja tai aikuinen? Omalla toiminnallaan turva tukee muiden osa-alueiden onnistumisia. Leirillä kantavia teemoja ovat moninaisuus ja kestävä kehitys. Jos koet motivaatiota mahdollistaa hieno leiri-elämys sadoille nuorille ja haluat haastaa itseäsi rantavahdin pestissä, niin hae ehdottomasti mukaan! 

HuHun rantavahtina tehtävänäsi on valvoa vesiohjelmien turvallista sujumista ja yleistä järjestystä rannalla. Kuulut turvapäällikön ja turvamestarin tiimiin. Ja vastuullasi on luoda kaikille mukava ja turvallinen olo sekä rannalla että vedessä.  

Pestiin hakijalta vaaditaan uimavalvojan koulutusta ja/tai kokemusta uimavalvojan hommista. Lisäksi voimassa oleva järjestyksenvalvoja-koulutus ja järjestyksenvalvoja-kortti olisi hyvä olla. Turvallisuus on Huhulla kaikki kaikessa ja kunnianhimo tämän monipuolisella toteuttamisella on plussaa hankkiessasi pestiä. 

Hae rohkeasti mukaan tekemään historian parasta samoaja-vaeltajaleiriä!

Lisätiedot

Pestin kesto
Pesti alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy syksyllä 2021, kun loppuraportti on kirjoitettu

Ajankäyttö
Osa-alueen yhteiset kokoukset noin kerran kahdessa kuukaudessa sekä kokoukset oman tiimisi kanssa tarpeen mukaan myöhemmin keväällä.  

Johdettavien määrä
n. 2

Pestin hakeminen ja lisätiedot
Lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi tai kysy lisää varaturvapäällikko Annika Piispaselta, annika.piispanen@partio.fi

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx