Muonituksen tekijä

Osa-alue: Muonitus
Pestin taso: Tekijä

Haluatko päästä kehittämään ruuanlaittotaitojasi tai saada kokemusta leirin muonittamisesta? Tuu mukaan tekemään kesän parhaalle partioleirille maittavaa leiriruokaa! Tähän pestiin voit myös hakea yhdessä oman kaveriporukkasi tai vartiosi kanssa, sillä onhan pestiä parasta päästä tekemään kivojen kaverien kanssa.

Muonituksen pestissä pääset valmistamaan leiriruokaa ja jakamaan sitä. HuHulla on sekä sisä- että ulkokeittiö, joten saat kokemusta monenlaisesta ruuanlaitosta.Odotamme hakijoilta innokkuutta sitoutua pestiin sekä hygieniapassia. Myös aiempi keittiökokemus on eduksi, muttei pakollista. Innostus ja motivoitunut asenne auttavat jo pääsemään pitkälle, sillä pestissä on tarkoitus oppia uutta.

Pestissä saat kokemusta leirin muonituksesta, ja samalla myös tietenkin uusia partiokavereita! Osa tekijöistä pääsee myös auttamaan erityisruokavalioissa, joten mainitsethan mahdollisen kokemuksesi niistä. Pyrimme toteuttamaan keittiön tekijöille vuorot, jotta kaikilla olisi myös vapaa- aikaa. Mitä enemmän tekijöitä, sen parempi soppa!

Lisätiedot

Ajankäyttö
ennen leiriä muonituksen kokous / tekijätapaaminen, leiri

Ota yhteyttä
nea.hakamaki@partio.fi tai aune.salmivaara@partio.fi

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx