Messumestari

Osa-alue: Ohjelma
Pestin taso: Mestari

Haluatko haastaa itseäsi erilaisessa projektissa ja tehdä yhteistyötä monien kiinnostavien järjestöjen kanssa? Lähde HuHun messumestariksi jos haluat olla mahdollistamasta monipuolista ja ikimuistoista messupäivää leiriläisille! 

Messumestarina vastaat HuHun messupäivän suunnittelusta, messuvieraiden kutsumisesta ja päivän yleisistä järjestelyistä. Tukea ja apua saat pestiisi ohjelmapäälliköltä. Myös osa ohjelmatiimistä on apuna leirillä, sillä messupäivänä ei järjestetä lainkaan ohjelmalaaksoja. Projekti on vasta alussa, joten pääset vaikuttamaan siihen millainen messupäiväkokemus leiriläisille jää! 

Toivomme, että olet innostunut järjestämään messupäivää yhteistyössä moninaisten tahojen ja järjestöjen kanssa. Aiempaa kokemusta vastaavan tapahtuman järjestämisestä ei vaadita, tärkeintä on oma kiinnostus pestiä kohtaan. Tämä pesti on myös sopiva sellaisille, joille koko leirille pääsy on haastavaa, esimerkiksi pelkän viikonlopun läsnäolo voi riittää, kysy lisää tai hae rohkeasti mukaan! Leirin kantavia teemoja ovat moninaisuus ja kestävä kehitys ja näiden toivomme näkyvän myös messupäivässä. Ohjelma on yksi leirin näkyvimmistä osa-alueista ja nyt saat olla mukana vastaamassa siitä, miten se muistetaan! Hae rohkeasti mukaan tekemään mahtavaa samoaja-vaeltajaleiriä! 

Lisätiedot

Haku päättyy
Hae mukaan sunnuntaihin 21.2. mennessä!

Pestin kesto
Pesti alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy syksyllä 2021.

Ajankäyttö
Ohjelmatiimin kokoukset 1/kk sekä viestintää messuvieraiden kanssa

Johdettavien määrä
Oman harkinnan mukaan, olisi kuitenkin hyvä että messuja olisi järjestämässä useampi henkilö mahdollisten sairastumisien ja muiden esteiden vuoksi 

Pestin hakeminen ja lisätiedot
Etsimme pestiin ensisijaisesti vaeltajaikäistä nuorta tai kahta (parijohtajuus onnistuu, on jopa toivottavaa!), jolle HuHu on mahtava paikka haastaa itseään ja oppia uutta! 

Lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi ohjelmapäällikölle: Iida Mäkelä, iida.makela@partio.fi