Liikenteenohjaaja

Osa-alue: Turva
Pestin taso: Tekijä

Kiinnostaako tulla tekemään vuoden 2021 kiinnostavinta samoajaleiriä? Onko sinulla kokemusta liikenteenohjaamisesta tai haluaisitko kartuttaa kokemusta partiopesteistä? Oletko vaeltaja tai aikuinen? Omalla toiminnallaan turva tukee muiden osa-alueiden onnistumisia. Leirillä kantavia teemoja ovat moninaisuus ja kestävä kehitys. Jos koet motivaatiota mahdollistaa hieno leiri-elämys sadoille nuorille ja haluat päästä mukaan turvan tiimiin liikenteenohjaajan pestissä, niin hae ehdottomasti mukaan! 

HuHun liikenteenohjaajana vastaat muun tiimin kanssa siitä, että tulo- ja lähtöpäivien liikenne leirialueelle ja leirialueelta pois sujuvat joustavasti ja turvallisesti.  Ohjaat autot järkevästi parkkiin ja sieltä pois sekä huolehdit, että bussit pääsevät jatkamaan matkaansa ripeästi.   

Aiempaa kokemusta kyseisestä pestistä ei vaadita, mutta hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja omistaa vähintään B-luokan ajokortti. Lisäksi voimassa oleva järjestyksenvalvojakoulutus ja taskussa oleva järjestyksenvalvojakortti olisi mahtava lisä, mutta ei ollenkaan pakollinen. Turvallisuus on HuHulla kaikki kaikessa ja kunnianhimo tämän monipuolisella toteuttamisella on plussaa hankkiessasi pestiä.  

Lisätiedot

Pestin kesto 
Pesti kestää tulo- ja lähtöpäivien ajan, 04.08, ja 08.08. Jos haluat osallistua lisäksi leirille muutenkin niin sekin onnistuu! 

Ajankäyttö 
Leirille tulo- ja lähtöpäivät ja lisäksi keväällä on tekijäpäivä mahdollisuuksien mukaan joko livenä tai Teamsissä.  

Pestin hakeminen ja lisätiedot 
Lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi tai kysy lisää turvan varapäälliköltä Annika Piispaselta, annika.piispanen@partio.fi  

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx