Järjestyksenvalvoja

Osa-alue: Turva
Pestin taso: Tekijä

Kiinnostaako tulla tekemään vuoden 2021 kiinnostavinta samoajaleiriä? Onko sinulla kokemusta leiriturvasta tai haluaisitko kartuttaa kokemusta partiopesteistä? Oletko vaeltaja tai aikuinen? Omalla toiminnallaan turva tukee muiden osa-alueiden onnistumisia. Leirillä kantavia teemoja ovat moninaisuus ja kestävä kehitys. Jos koet motivaatiota mahdollistaa hieno leiri-elämys sadoille nuorille ja haluat päästä mukaan timanttiseen tiimiin järjestyksenvalvojan pestissä, niin hae ehdottomasti mukaan! 

HuHun järjestyksenvalvojana toimit vuorosi aikana muiden vuorossa olevien kanssa yhteisesti tiiminä sekä myös pareittain. Vuoronne esimiehenä toimii turvakymppi ja koko turvan osa-alueesta vastaa turvallisuuspäällikkö yhdessä varapäällikön kanssa. Tehtäviin kuuluu vaihtelevasti portin ja henkilö- sekä ajoneuvoliikenteen valvomista, kiertämistä leirialueella ja yhteisiin ohjelmiin liittyviä valvontatehtäviä.   

Aiempaa kokemusta kyseisestä pestistä ei vaadita, mutta hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Lisäksi voimassa oleva järjestyksenvalvojakoulutus ja taskussa oleva järjestyksenvalvojakortti olisi hyvä olla. Turvallisuus on HuHulla kaikki kaikessa  ja kunnianhimo tämän monipuolisella toteuttamisella on plussaa hankkiessasi pestiä.  

Lisätiedot

Pestin kesto 
Pesti kestää leirin ajan, 04.-08.08.2021. Plussaa on mahdollisuus osallistua ja/tai rakennus- ja purkuleirille.  

Ajankäyttö 
Leiri ja lisäksi keväällä on tekijäpäivä mahdollisuuksien mukaan joko livenä tai Teamsissä.

Pestin hakeminen ja lisätiedot 
Lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi tai kysy lisää turvan varapäälliköltä Annika Piispaselta, annika.piispanen@partio.fi

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx