Bileaskartelukymppi

Osa-alue: Ohjelma
Pestin taso: Kymppi

Perjantaina Huhulla järjestetään huikea TAITEIDEN YÖ, jossa osallistujat pääsevät vapauttamaan luovan puolensa ja nauttimaan maagisesta illasta Retroperjantain/Woodstockin (teema tarkentuu piakkoin) tunnelmissa.

Nyt etsinnässä on 1-2 bailua BILEASKARTELUKYMPPIÄ!

Bileaskartelupisteellä osallistujat pääsevät luomaan itselleen rekvisiitan tai asusteen illan bileisiin. Askartelu voi olla teemasta riippuen esimerkiksi hassu hattu, hiusdonitsi, hikinauha, koru… tai useampikin näistä! Kymppinä pääset käyttämään luovuuttasi suunnitellessasi ja toteuttaessasi juuri haluamasi näköisen bileaskartelupisteen. Huolehdit paikan päälle myös tarvittavat tarvikkeet ja mahdolliset tekijäpestaukset. Pääset myös (ehkä kädestä pitäenkin) ohjaamaan tulevien bilettäjien askartelua.

Pesti alkaa keväällä sopivien kymppien löydyttyä, ja päättyy Huhun loppuessa. Taiteiden yö kestää vain yhden illan, joten ei haittaa, jos et pysty olemaan koko leiriä paikan päällä.

Lisätiedot

Jos oma elämäsi on kuin Strömsön lähetyksistä ja palat halusta päästä olemaan bilekansan arvostetuin stailisti, ota yhteyttä!

Taiteiden yön taiteellinen (mestari)johto,
Hilla Mäkelä hilla.makela@hirrat.net 
Emma Suikkanen emma.suikkanen@netikka.fi  
Iida Virta iida.virta@gmail.com