Usein kysytyt kysymykset

Voiko leirille osallistua, vaikka ei olisi partiolainen?

Voi tottakai! Leirille ovat tervetulleita kaikki samoajaikäiset (2003–2006 syntyneet) ja tekijöiksi kaikki vaeltajat ja aikuiset (ennen 2003 syntyneet).

 

Voiko muutkin kuin Lounais-Suomen Partiopiirin partiolaiset osallistua HuHulle? 

Kyllä voi!

 

Mitä leiri maksaa?

Koko leiri maksaa 100€. On myös mahdollista osallistua vain osaksi leiriä. Tällöin leiri maksaa 28€/vuorokausi.

 

Milloin leirimaksu tulee maksuun?

Leiri laskutetaan yhdessä erässä kesäkuussa 2021. Lasku lähetetään suoraan jokaiselle osallistujalle tämän Kuksassa määrittelemällään tavalla. Vaihtoehtoina on paperilasku tai sähköpostilasku. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskulla on huomioitu automaattisesti mahdollinen lippukunnan myöntämä tuki.

Maksettu osallistumismaksu on edellytys leirialueelle pääsyyn. Leirille lähtevällä partiolaisella on oltava maksettuna myös Suomen Partiolaisten jäsenmaksu. Poisjäänti leiriltä ilman syytä ei oikeuta maksun palautukseen, lukuun ottamatta kesätyö- ja kesälomatakuuta.

 

Haluaisin tulla vain osaksi aikaa leirille, onnistuuko tämä?

Kyllä, valitse ilmoittautumislomakkeesta päivät, joina haluat olla leirillä. Leirimaksuksi tulee 28€/vuorokausi.

 

Miten ilmoittautumisen voi peruuttaa?

Tässä linkki ilmoittautumisohjeeseen, josta löytyvät myös peruutusehdot.

 

Onko leirillä kesätyö-, kesäloma- ja inttitakuu?

Tässä linkki takuuohjeisiin.

 

Mitä tarkoittaa lippukuntien tukisummat?

Lippukuntien on mahdollista tukea halutessaan HuHulle lähtijöitä rahallisesti. Tätä mahdollisuutta kannattaa myös itse kysyä lippukunnilta ja olla aktiivinen! Tutustu lippukuntien tukisummiin ja muihin varainhankintakeinoihin.

Miten esteettömyys ja moninaisuus on huomioitu HuHulla? 

Tiivis infopaketti leirin saavutettavuudesta löytyy Saavutettavuus-sivulta.

 

Mikä on leirin osoite? Löytyykö leiriltä parkkipaikkaa?

Leiri järjestetään Sieravuoressa; Sieravuorentie 117, 27650 Honkilahti. Leirillä on parkkipaikka, mutta tilaa ei ole jokaisen leiriläisen omalle autolle eli suosithan yhteiskuljetuksia/kimppakyytejä.

 

Miten leirille ja leiriltä kuljetaan? 

Leirille ja leiriltä kulkeminen on suunniteltu niin, että suurimmista kaupungeista järjestetään yhteiskuljetukset. Ympäristön sekä leirin kannalta on fiksua kulkea HuHulle kimppakyydeillä tai yhteiskuljetuksella eli otathan tämän huomioon leirille saapuessasi ja sieltä poistuessasi.

 

Miten leirillä majoitutaan?

Leirillä majoitutaan teltoissa. Lippukuntien vastuulla on huolehtia, että leirille osallistuvilla on käytössään leirimajoittumiseen sopivat teltat. Halutessaan leirille osallistuvat voivat ottaa mukaan myös oman teltan. Jokaisella leirille osallistuvalla tulee olla majoituspaikka teltassa. Teltat tuodaan leirille osallistujien mukana yhteiskuljetuksella tai vastaavasti omalla kyydillä. 

 

Millaiset peseytymismahdollisuudet leirillä on?

Sieravuoressa on hyvät fasiliteetit ja kaikki pääsevät varmasti peseytymään. Leirillä on myös sauna- ja uintimahdollisuus. 

 

Miten korona on huomioitu leirin toteutuksessa?

Olemme koostaneet erillisen Korona-sivun liittyen pandemiatilanteeseen.

Mitä HuHulla syödään?

No hyvää ruokaa tietenkin! Kaikki ruoka on laktoositonta ja kalatonta. Tiesitkö, että HuHulla suositaan kasvisruokaa? Se on ympäristöystävällistä ja maistuvaa!

 

Miten erityisruokavaliot on järjestetty?

HuHulla valmistetaan kaikille erityisruokavalioita tarvitseville ruoka ilmoittautumislomakkeen tietojen mukaan. Kuvailethan siis oman mahdollisen erityisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisimman tarkasti!

 

Saako HuHun aamupalalta kahvia tai teetä?

Ilouutisia! Nimittäin HuHulla tarjoillaan joka aamu kahvia ja teetä aamupalalla! Muina aikoina kahvia voi ostaa kahvilasta.

 

Onko leirillä kahvilaa?

Todellakin on – ja ei mikä tahansa kahvila, vaan festarikokemukseen kruunaava Esson Baari! Jokaisen väsyneen festariosallistujan kahvihampaan kolotus ratkeaa huoltoasemavierailulla ennen tai jälkeen itse festareiden. Esson Baarissa on tarjolla pientä makeaa ja suolaista, kuumaa mukiin ja kylmää kesäpäivän iloksi. Lisäksi bileiden aikana saatavilla on vähän suurempaa suolaista purtavaa, kun Esson Baarin ahkerat tekijät taikovat keittiössä bileillan parhaat herkut.

Minkälaista ohjelmaa on leirillä luvassa?

Jokainen leiriläinen pääsee osallistumaan neljään ohjelmalaaksoon. Ohjelmalaaksojen lisäksi leirillä on myös messupäivä. Joka ilta järjestetään yhteistä ohjelmaa, luvassa on avajaiset, alaleirien omaa iltaohjelmaa, taiteiden yö sekä päättäjäiset. Myös tekijöille on luvassa omaa ohjelmaa.

 

Mitä ohjelmaa on leirillä iltaisin, onko luvassa bileitä?

Jokaisena päivänä on alkuillasta jotain suurempaa yhteistä ohjelmaa, kuten avajaiset, päättäjäiset tai alaleirien oma iltaohjelma. Iltapalan jälkeen ilta jatkuu bileiden merkeissä!

 

Onko tekijöille luvassa omaa ohjelmaa?

Myös tekijöille on luvassa runsaasti omaa ohjelmaa.  Tekijöille järjestetään ohjelmaa joka päivä useampana kellonaikana, jotta kaikki tekijät voivat halutessaan osallistua joihinkin ohjelmiin riippumatta pestistään.