Korona

Vaikka tällä hetkellä tuleva HuHu-leiri saattaakin tuntua kaukaiselta, haluamme kuitenkin vakaasti uskoa siihen, että näemme Sieravuoressa ensi elokuussa! Meille tärkeintä on taata turvallinen leiri jokaiselle. Huomioimme suunnittelussamme koronan vaikutuksen ja arvioimme säännöllisesti tapahtuman järjestämisen riskejä. Seuraamme viranomaisten ohjeita tarkasti ja olemme myös varautuneet mukauttamaan HuHu-leiriä kulloinkin voimassa oleviin rajoituksiin. Tällä hetkellä teemme projektia huomioon ottaen nykyiset kokoontumisrajoitukset.

Seuraavan kerran tarkastelemme tapahtuman järjestämistä toukokuun loppupuolella. Laskut lähetämme vasta tämän jälkeen kesäkuussa. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, osallistujalle palautetaan osallistumismaksu vähennettynä palvelumaksulla sekä sillä osuudella, joka on jo tilitetty eteenpäin tapahtuman järjestämiseksi, ja jota ei ole mahdollista saada takaisin. 

Palvelumaksuna voidaan pidättää enintään 4 euroa per osallistuja. Muu osuus tarkoittaa muita mahdollisia leirin tekemiseen liittyviä kuluja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi ennen tapahtumaa tilatut ruokatarvikkeet tai palvelut. Jos joudumme perumaan HuHu-leirin ylivoimaisen esteen tai koronavirustilanteen vuoksi, noudatamme ilmoittautuessa hyväksyttyjä peruutusehtoja.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ole yhteydessä leirinjohtajiin!

Emma Lehtonen, emma.lehtonen@partio.fi
Viivi Larri, viivi.larri@partio.fi