Turvakymppi

Osa-alue: Turva
Pestin taso: Kymppi

Kiinnostaako tulla tekemään vuoden 2021 kiinnostavinta samoajaleiriä? Onko sinulla kokemusta leiriturvasta tai haluaisitko kartuttaa kokemusta partiopesteistä? Oletko vaeltaja tai aikuinen? Omalla toiminnallaan turva tukee muiden osa-alueiden onnistumisia. Leirillä kantavia teemoja ovat moninaisuus ja kestävä kehitys. Jos koet motivaatiota mahdollistaa hieno leiri-elämys sadoille nuorille ja haluat haastaa itseäsi turvakympin pestissä, niin hae ehdottomasti mukaan!

HuHun turvakymppinä toimit työvuorosi aikana vuoron esimiehenä. Toimit turvapäällikön ja turvamestarin tiimissä. Ja vastaat siitä, että vuorossa kaikilla on mukavaa ja kaikki hommat hoituu sujuvasti ja niin kuin pitää. Turvakymppejä pestataan yhteensä kolme.

Aiempaa kokemusta kyseisestä pestistä ei vaadita, mutta voimassa oleva järjestyksenvalvoja koulutus ja taskussa oleva järjestyksenvalvoja kortti olisi hyvä olla. Turvallisuus on Huhulla kaikki kaikessa ja kunnianhimo tämän monipuolisella toteuttamisella on plussaa hankkiessasi pestiä.  

Hae rohkeasti mukaan tekemään historian parasta samoaja-vaeltajaleiriä!

Lisätiedot

Pestin kesto
Pesti alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy syksyllä 2021, kun loppuraportti on kirjoitettu

Ajankäyttö
Osa-alueen yhteiset kokoukset noin kerran kahdessa kuukaudessa sekä kokoukset oman tiimisi kanssa tarpeen mukaan myöhemmin keväällä.  

Johdettavien määrä
n.6

Pestin hakeminen ja lisätiedot
Lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi tai kysy lisää varaturvapäällikko Annika Piispaselta, annika.piispanen@partio.fi