Tiedelaaksomestari

Closing on: maalis 14, 2021
Osa-alue: Ohjelma
Pestin taso: Mestari

Hei sinä samoajaohjelmaa ja kesäleirejä rakastava vaeltaja! Haluatko luoda ohjelmalaakson Heureka-tiedekeskuksesta inspiroituneena tai pohtia samoajien kanssa ratkaisuja maailman suuriin ongelmiiin? Lähde HuHun tiedelaakson laaksomestariksi jos haluat olla luomassa ikimuistoista tekemistä HuHun leiriläisille!

Tässä pestissä vastaat tiedelaakson ohjelman suunnittelusta, toteutuksesta ja tarvittavien tekijöiden rekrytoinnista ja perehdyttämisestä. Tukea ja apua saat pestiisi ohjelmapäälliköltä ja varaohjelmapäälliköltä. Projekti on vasta alussa, joten pääset itse vaikuttamaan siihen millaista ohjelmaa ohjelmalaaksossa toteutetaan!

Toivomme, että olet innostunut ja lähdet täysillä mukaan! Etsimme pestiin ensisijaisesti vaeltajaikäistä nuorta tai kahta (parijohtajuus onnistuu, on jopa toivottavaa!), jolle HuHu on mahtava paikka haastaa itseään ja oppia uutta! Aiempi kokemus ohjelman järjestämisestä on hyödyksi mutta tärkeintä pestissä on innostus ohjelman tekemiseen! Leirin kantavia teemoja ovat moninaisuus ja kestävä kehitys ja näiden toivomme näkyvän myös ohjelmalaaksoissa. Ohjelma on yksi leirin näkyvimmistä osa-alueista ja nyt saat olla mukana vastaamassa siitä, miten se muistetaan! 

Hae rohkeasti mukaan tekemään historian parasta samoaja-vaeltajaleiriä!

Lisätiedot

Pestin kesto
Pesti alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä ja päättyy syksyllä 2021, kun loppuraportti on kirjoitettu

Ajankäyttö
Ohjelmatiimin yhteiset kokoukset väh 1/kk, kokoukset oman tiimisi kanssa tarpeen mukaan.

Johdettavien määrä
Riippuu ohjelmalaaksosi sisällöstä kuinka monta tekijää tarvitset, noin 2-5 hlö.

Pestin hakeminen ja lisätiedot
Kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi ohjelmapäällikkö Iida Mäkelälle, iida.makela@partio.fi