Suurten yhteisohjelmien mestari

Osa-alue: Ohjelma
Pestin taso: Mestari

Hei sinä innovatiivinen ja mahtavia spektaakkeleita rakastava vaeltaja! Lähde HuHun suurten yhteisohjelmien mestariksi jos haluat olla luomassa ikimuistoisia kokemuksia HuHun leiriläisille!  

Suurten yhteisohjelmien mestarina vastaat leirin suurista yhteisohjelmista (avajaiset, päättäjäiset, yhteiset iltaohjelmat). Vastaat näiden ohjelmien suunnittelusta, toteuttamisesta ja tekijöiden rekrytoimisesta ja perehdyttämisestä. Tukea ja apua saat pestiisi ohjelmapäälliköltä ja varaohjelmapäälliköltä. Projekti on vasta alussa, joten pääset itse vaikuttamaan paljon siihen millaista sisältöä suurissa yhteisohjelmissa nähdään. 

Toivomme, että olet innostunut ja lähdet täysillä mukaan! Aiempi kokemus ohjelman järjestämisestä on hyödyksi mutta tärkeintä pestissä on innostus suurien ohjelmien järjestämiseen! Ohjelma ja etenkin avajaiset ja päättäjäiset ovat yksi leirien näkyvimmistä ja ikimuistoisimmista kokemuksista ja nyt saat olla vastaamassa siitä, miten ne muistetaan! Hae rohkeasti mukaan tekemään mahtavaa samoaja-vaeltajaleiriä!

Lisätiedot

Pestin kesto
Pesti alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy syksyllä 2021, kun loppuraportti on kirjoitettu

Ajankäyttö
Ohjelmatiimin yhteiset kokoukset väh 1/kk, kokoukset oman tiimisi kanssa tarpeen mukaan. 

Johdettavien määrä
Riippuu paljon siitä millaista yhteisohjelmaa haluat toteuttaa, mahdollisesti 4-8 hlö.

Pestin hakeminen ja lisätiedot
Lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi ohjelmapäällikölle: Iida Mäkelä, iida.makela@partio.fi