Huollon varapäällikkö

Osa-alue: Huolto
Pestin taso: Päällikkö

Hei sinä tuleva huollon varapäällikkö! Haluatko monipuolisen ja mielekkään HuHu-pestin, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja osaamistasi monessa eri muodossa? Huollossa pääset tuomaan taitojasi esille esimerkiksi työelämästäsi, tai vastaavista koulutuksista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata mitään erityistä, kunhan kiinnostusta oppimiseen löytyy. Etsimme ensisijaisesti vaeltajaikäistä, mutta myös partion ulkopuoliset henkilöt ja aikuiset voivat hakea pestiä!

Varahuoltopäällikkö toimii yhdessä huoltopäällikön kanssa, jolloin vastuu ei kasaudu yhdelle henkilölle. Huolto vastaa leirin arkisesta sujuvuudesta, eli rakentelu, logistiikka, sähkö, tarvikehankinnat sekä muut erittäin tärkeät tehtävät.  Siksi juuri sinun panostasi tarvitaan, jotta HuHu21 voitaisiin järjestää.

Huolto tarjoaa pesteissä oleville tärkeitä taitoja tulevaisuuden kannalta, ja varapäällikkönä pääset näkemään leirin perustan aitiopaikalta.  Pääset kehittämään omaa moniosaamistasi ja tutustumaan sellaisiin tehtäviin, joita et normaalisti ehkä pääsisi näkemään.

Lisätiedot

Pestin kesto
Pesti alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy syksyllä 2021, kun loppuraportti on kirjoitettu

Ajankäyttö
Osa-alueen omat kokoukset

Johdettavien määrä
n. 15 yhdessä huoltopäällikön kanssa

Pestin hakeminen ja lisätiedot
Lähetä vapaamuotoinen pestihakemuksesi huoltopäällikölle: Jenna Kaarrela, jenna.kaarrela@partio.fi

Jos pienikin kiinnostuksen palo syttyi rintakehääsi, olethan yhteydessä, niin kerron lisää pestistä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään!